Сайт ЗОШ І-ІІ ст. с.Гектари
Субота, 20.04.2024, 01:44
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Свято День знань

Першого вересня у школі відбулося свято - День Знань. З привітальним словом виступила директор школи Семеринська Валентина Федорівна. Директор побажала учням високих навчальних здобутків, гарного настрою, доброго здоров'я незабутніх та щасливих моментів; вчителям школи - наснаги, творчих злетів, кар'єрного зростання.

 

 

 

 

Свято осені

25 вересня в школі відбулося свято Осені. Святкова зала чарувала барвами та багатством врожаю, осінніми композиціями.

День вчителя

В першу неділю жовтня школа святкувала День вчителя. Приємно дивували учні школи, які підготували святковий концерт.

Тиждень української мови та писемності

З 8 по 15 листопада у закладі освіти проходив тиждень української мови.У рамках тижня було проведено:урочиста лінійка.свято «Письмо крила дає»,конкурс шкільних газет,інтелектуальна гра «Розумники і розумниці».Вчителем української мови Семеринською В.Ф. було проведено засідання літературного кафе «Осінні мотиви».Меню у кафе було досить цікаве:

1) десерт «Запечені грушки і яблучка з буріме»;

2)салат «Загадка осені»;

3) казковий пиріг;

4)страва від шеф-кухаря «Поетична родзинка»;

5)пудинг «Осінній зорепад»;

6)інсценізація казки «Ходить гарбуз по городу».

          

Конкурс "Геліантус"

15 листопада в школі відбувся природничий конкурс "Геліантус".

 

Свято День знань

2 вересня відбулося свято Першого дзвінка. З привітальним словом виступила директор школи В.М. Семеринська, побажала творчих успіхів, міцного здоров'я, наснаги.

Олімпійський тиждень

З 05. по 09 вересня. 2019 року проведено Олімпійський тиждень. В результаті якого учні дізналися про винекнення і розвиток Олімпійських ігор, взяли участь у змаганнях з багатьох видів спорту, представили малюнки на Олімпійську тематику, провелися виховні години, відбувся крос - біг по пересічній місцевості - 500м, бесіди з учнями молодших класів. Олімпійський тиждень підготовив і провів вчитель фізичного виховання Романюк М.С.

День Вчителя

В першу неділю жовтня до школи завітало чудове свято День Вчителя. Учні школи  привітали вчителів цікавими сценками, віршами, піснями та танцями.

Місячник шкільних бібліотек

У рамках місячника були проведені такі заходи:

-бесіди: «Як виховати творчого читача ?», «Діти, книга, бібліотека»;

-благодійні акції: «Зростай із книжкою, малюк» (подарунок книжки першокласникам з підписами), «Книжка в дарунок бібліотеці»,

-конкурси: конкурс малюнків «Бібліотека очима дітей», конкурс поезії «Цей дивний світ бібліотеки»; конкурс читців «Суперчитач шкільної бібліотеки»;

-читацький паркан: протягом дня в бібліотеці на імпровізованому паркані розміщують подяки, пропозиції, зауваження від вчителів та учнів);

-виставка нової літератури: «Книжкова алея»;

 

-відзначення кращих читачів бібліотеки, які долучилися до організації та проведення місячника.

Свято Осені

У гості до школи завітала золота осінь, щоб підсумувати працю трударя, почастувати дітвору своїми дарами, позабавляти осінніми листочками. Кожен клас готував композиції на осінню тематику, пройшов квест "Як ми знаємо прислів'я та приказки про осінь, а також відбулася святкова ярмарка".

 

 

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

 

У рамках Тижня проводились такі заходи:

  1. Батьківські збори щодо запобігання невиробничого травматизму серед

дітей.

2.Поновлено інформаційно-довідкові куточки з питань безпеки життєдіяльності.

3.Конкурси малюнків (конкурс дитячого малюнка на патріотичну тематику),вікторини на знання правил безпечної поведінки та питань профілактики невиробничого травматизму.

4. Години спілкування «Чи знаєш ти основні правила поведінки»(на знання дітьми правильному поводженню у різних життєвих ситуаціях).

4.Відкриті кроки з питань безпечної поведінки та профілактики травматизму невиробничого характеру.

5.Відпрацювання практичних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій та надання допомоги травмованим і потерпілим.

6. Міжшкільний квест " Безпечне щодення".

День писемності і мови

З 11 по 15 листопада у закладі освіти проходив Тиждень української мови. У рамках тижня були проведені конкурси, вікторини, зокрема конкурс ім. Петра Яцика. Здобувачі освіти активно включились у підготовку проєктів " Народні символи України". Найкращий проєкт підготували учні 1, 8 та 9 класів.

 

 

 

26 листопада проведено Всеукраїнську акцію " 16 днів проти насильства"

Значна увага приділялась актуальним проблемам подолання насильства в сім'ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми. Вчитель - Данильчук Ж.М.

Футбольна команда школи

Конкурс "Гринвіч-2019"

В середу 11.12.2019р. у школі відбувся конкурс з англійської мови "Гринвіч - 2019". Цьогоріч, конкурс святкує  свій ювілей - 10 років. Кожен учасник отримав святкову наліпку на згадку про цю подію. У конкурсі взяли участь учні 3-8 класів.

Спорт - немов Всесвіт. У ньому теж запалюються і згасають зірки.

Під таким девізом у ЗОШ І-ІІ ст.с.Гектари  пройшов щорічний Олімпійський тиждень. Протягом Олімпійського тижня школярі ознайомилися з історією виникнення Олімпійських ігор, їх проведенням, з олімпійськими чемпіонами минулих років.У рамках цього тижня вчитель фізкультури Романюк М.С. провів спотивні заходи, бесіди, змагання серед учнів 1-9 класів.

Калейдоскоп виховних цікавинок.

В памках МО класних керівників в закладі освіти були проведені такі заходи: тренінг "Ми за здоровий спосіб життя" - класний керівник Данильчук Ж.М.у 3 класі; круглий стіл "Що таке дружба? Чи вміємо ми дружити?" - класни керівник Семеринська В.М. у 8 класі; година спілкування у першому класі "Добре там жити, де вміють дружити" - класний керівник Дергай Н.Ю.

 

 

 

 

 

 

 

 

Гринвіч 2020

25 листопада учні нашої школи приймати участь у Всеукраїнському конкурсі знавців англійської мови "Гринвіч- 2020". Виконуючи завдання, вони мали змогу перевірити свої знання з лексики, граматики та продемонструвати загальні знання про країну, мову якої вивчають. І хоча результати будуть відомі лише навесні, сподіваємось, що вони стануть приємним сюрпризом для учнів наприкінці навчального року. Дякуємо організаторам за цікаві завдання. Вчитель англійської мови - Семеринська В.М.

День пам'яті жертв Голодомору

27 листопада в закладі освіти відбулися заходи вшанування пам'яті жертв Голодомору. У 8 класі проведено акцію "Запали свічку пам'яті" - класний керівник Семеринська В.М., класний керівник 3 класу Данильчук Ж.М. розповіла про закон "5 колосків", класний керівник 1 класу провела захід "Незабудка пам'яті".

Заходи до Міжнародного дня захисту дітей.

 

Рух – це життя. Гімнастика і праця на свіжому повітрі – найкраща гарантія здоров’я. К.Жорді
Джерело: https://dovidka.biz.ua/tsitati-ta-aforizmi-pro-sport-ukrayinskoyu/
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту